tisdag 21 september 2010

Om jag hade bloggat

En lång dag.
Jag hade kunnat blogga om hur jag stressåt min mediokra lunchlåda så att salladsbladen nästan fastnade i halsen, hur jag sedan hittar ett kokt ägg i en burk i tygkassen på väg till tåget för att åka till ett möte i grannstaden. Jag skulle kunnat blogga om hur jag i min hunger efter den larviga lunchlådan övervann min genans och diskret försökte skala ägget i tygkassen för att sedan glupskt äta upp ägget allt medan regnet började falla.
Jag hade också kunnat blogga om hur jag fåfängt valde att ta min älskade vita skinnrock på morgonen trots att jag visste att det skulle bli skitväder. Vilket resulterar i att jag tokcyklar hem från stationen för att hinna före ev. regnmoln och att jag nästan skriker HANDDUK när jag välter in i hallen. Allt för att få torka min skinnkappa på stört.
Kanske hade jag också bloggat om min tilltagande bacillskräck som gör att jag knappt kan hålla i en frukt utan att först ha tvättat mig om händerna, allt pga min löpträning. Då skulle jag också kunnat blogga om att det ändå inte hjälper eftersom jag i alla fall har en präktig förkylning på gång.
Om jag ändå var igång och bloggade hade jag kunnat gnälla lite också för jag misstänker att min löprunda får utgå imorgon pga hälsoskäl.
Nåväl, nu blev det ju inte mycket med det eftersom jag fick tillgång till dator först sent, sent på tisdagkvällen...