onsdag 18 augusti 2010

Köksdejting

Det var spännande.
Så pass spännande att det gick runt i huvudet för mig när daten var klar. Ja, dejten med kökskonsulten alltså. Dejten var tvungen att avbrytas för när vi suttit och bollat med olika möjligheter i över 2 timmar pallade vi inte mer, mannen och jag. Inte kökskonsulten heller för då var klockan över 19 och hon ville nog gå hem. Och hemma hos oss i vårt gamla kök väntade hungriga barn. Egentligen ska vi inte ändra på så mycket, jag menar vi ska liksom inte kasta om hela köket och låta allt byta plats - kökskonsulten frågade t o m lite försiktigt vad det var som gjorde att vi ville byta kök. Kanske tyckte hon att vi bara ville ha det som det är. En på alla sätt berättigad fråga. Då kastade vi en del måsten överbord men vi är ju trots allt begränsad av väggar, rör och inte minst vad notan landar på. Märkligt nog kunde vi ändå i vår jakt på lite mer utrymme för förvaring och arbetsyta hitta på en del fina saker.
Som sagt spännande. Och utmattande. Nu måste vi tänka och tänka, sedan ska vi återkomma.
Och innan dess ska vi ha en dejt med en annan kökskonsult, från ett helt annat företag. Det här med köksdejting är skoj.

5 kommentarer:

Pia Wester sa...

Åhhh, jag borde också boka in några såna köksdejter....går också och tänker och tänker och försöker planera i vårt opraktiska kök. Tappar alltid farten efter ett tag pga mental utmattning.....

Omentjej sa...

Lycka till! Jag har varit med om en köksrenovering och pga dålig leverantör var vi utan kök i... nästan ett år tror jag. Haha. Hemskt var det. (Å Noblessa var leverantören)

Librarybeth sa...

Pia: jag trodde att detta projekt skulle roa mig - än så länge är det mer oroa.

Omentjej: tänk, jag har hört fler som haft otur med nämnda företag. Vi har dejting med andra....

Mrs J sa...

Vi kunde inte göra så många ändringar på vårt kök, då allt redan var beställt och levererat. Vi struntade iaf i den inplanerade inbyggda micron och gjorde extra skåp där istället. Tyvärr har vi väntat två månader på den sista köksluckans gångjärn :-/

Köksdejting låter skoj, särskilt när det inte är tokbråttom att bestämma sig!

Omentjej sa...

Bra! Och jag menade inte att vara negativ, för det är ju hur kul som helst att planera och sen få det där snygga köket man drömt om!