söndag 9 maj 2010

Löparebeth

När Laundrybeth äntligen kommit fram ur tvättberget beslöt hon sig för att springa en runda. Och idag var det dags för ett terränglopp i skogen och en mil skulle det vara, varken mer eller mindre.
And off she went!
Och det var så kul! Fint spår och fullt av vitsippor! Löpningen gick fint, i början tyckte jag att det var långt mellan skyltarna som visade antalet avverkade kilometrar men sedan släppte jag det och bara flöt med. Ganska så snart inföll det lätt halvreligiösa tillståndet då man bara springer och springer och är ett med löpning, lite corny kanske....
Kul med en ny runda också, det var bitvis en del stubbar och rötter som inbjöd till en mer steppliknande löpning och så kom det några backar som bjöd lagom mycket motstånd.
Efter avslutad runda kände jag mig så glad, så glad. Och så blir jag så snäll, så snäll av att få springa. Nu orkar jag nog att stryka en del av tvätten också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket spår sprang du? För min del har de idag mest handlat om att försöka bli kvitt min konstiga förkylning/ont i halsen/allergi. Fast ärligt är det rätt skönt emellanåt. Att dega. På tal om sringning, jag har pratat med K, och tankar finns kring arrrangemanget inför vår gemensamma aktivitet. Jag mailar dig imorgon.

Nu skall se till min avancerade matlagning, dvs kyckling i ugn, i med grädde och balsamico och så ris till det - vips en måltid. Jag lär aldrig vinna pris i matlagning, sån tur att jag grundat nyss med chips! Om maten skulle vara oätlig menar jag!

Librarybeth sa...

Det blev milspåret i V-skogen. Följde en grön/vit prick som vinglade iväg i skogen. Superfint! Din räddare-i-nöden-rätt vill jag ha receptet på. Jag kan inte få nog av den sortens matlagning. Fast i afton blev det risotto (iiiigeeen).

Anonym sa...

VErkar som om någon ligger i inför tjejmilen här :)
Du verkar ha drabbats av Runners high vilket inte har inträffat undertecknad än....
Milspår i Vrinnevi = springa vilse :) Hahahaha. Fråga vår gemensamma vän hur det är i Vrinnevi eftersom hon oxå har sprungit vilse där.
Karin