tisdag 28 oktober 2014

Todays Trappan

I trappan med lustig håret... så här i halloween-tider är man ju i alla fall helt rätt med trollhår, det är ju kul att det stämmer åtminstone en gång/år.
Annars är vi Carrie Mathison-trötta (citerar Mannen) här.
Man blir liksom det av Homeland, anspänningen av att vara med Carrie på jobbet är nästan för mycket och att det är en rätt sen sändningstid.

Nu bli're jobbajobbetmöte precis hela dagen.
Velar fortfarande om jag ska slå till på Filippan och framför allt, hur ska jag ens hinna göra det.
I morgon är det en annan (långjobbar) dag.

I trappan med klänning från COS, kofta Lindex

7 kommentarer:

yllet sa...

Tjusigt!! Och ditt hår! Det är ju jättejättefint!!

Anonym sa...

Lunchen, Libby, lunchen! Ja, jag VET att man ska äta då, men du hinner säkert bådadera. Vilken kappa du ska köpa kan jag dock inte hjälpa dig med. Håller med om att Filippa är snyggast och den andra ser varmast ut, men är också snygg. Vilken du ska välja beror väl också lite på vilken vinter det blir och det vet vi ju inte.
/Annika

Librarybeth sa...

Yllet : tack ibland blir jag tokig på trollhåret men i stort kan man nog säga att jag kommit till att acceptera hur det är.

Annika : shopping på lunchen är en av mina bästa grenar men idag är jag dubbelt motarbetad; jobbajobbetmöte i grannstaden!!!!!

hallinbloggar sa...

Ring och lägg undan om du inte hinner. Vet ju hur det är när man bestämt sig!! Ha ha, det var ett bra uttryck för Homeland! Jag var i en slags morfindimma igår och kippade med ögonen men det är ju så spännande så man kan inte låta bli att hålla sig vaken. Men vi tycker nästan mindre om Carrie nu. Hon går verkligen hur långt som helst. Men otroligt spännande är det!

Camillas dagar sa...

Ja, men varför ska det sändas så seeent? Jösses liksom.
Jag gillar ditt hår! Mitt har nästan rasat av helt nu efter senaste tidens krångel med kroppen, men jag hoppas att det kommer tillbaka igen snart.

Camillas dagar sa...

... eller nja, inte rasat av helt - men har lossat väldigt mycket hår.

Librarybeth sa...

Hallin: gotta have liksom!
Ja, hu! Carrie - hon är VÄLDIGT hängiven sitt jobb, men spännande är det!!!

Camilla: ja, det är toksent för tanter i min ålder haha..
thänx, jag har ju vant mig, en gång i tiden var det spikrakt! Konstigt, det ändrade sig när jag var i 25-års åldern och sedan dess lever det ett helt eget liv ;D Läskigt när hår trillar av, hoppas ditt blonda fina växer ut snabbt!!