onsdag 8 oktober 2014

Onsdagmorgon

Men det här är ju förfärligt. Jag gör ju ingenting om kvällarna. Ja jo, jag springer en sväng och sedan..?
Jag läser ju inget! - om man inte räknar alla inför-prov-check med kidsen.
De senaste proven har handlat mycket om regering/riksdag/demokrati och ju mer vi har pratat om det ju stoltare och gladare har jag blivit över de facto att det är just en demokrati vi lever i.
Vi har pratat om de politiska partierna och om alla människors lika värde. Kan man prata mycket om.

Ja, så har det ju varvats med lite kommun och lite landsting också samt väder, vind och hur moln bildas och... ja, inte utan att man blir en smula allmänbildad på kuppen.
Men något annat hinner jag inte med, varken att läsa eller göra.
Måste liksom få ordning på det.
Och DV t ex kommer och ligger där i sitt plastomslag. Känns som att jag kunde inte bry mig mindre (ja, jag ska säga upp den).
Annars är väl läget under kontroll. Det är onsdag, jag jobbar kväll. Det regnar.

dagens klänning från COS, tröja HM, leosjal okänt ursprung

5 kommentarer:

Anonym sa...

Efter regn kommer solsken! Anna panna

Fliselin sa...

Jag tror att många lärare passade på att läsa avsnitt om demokrati, riksdag och regering när det var valtider. Vi har också harvat igenom det en sväng. Det är inte så att jag kan påstå att jag kunde allt hur det demokratiska styret av Sverige är utformat. Äldsta hade prov som jag hoppas gick bra. Det är kul när de har många frågor vid middagsbordet!
Ha en fin arbetskväll med snälla binlioteksbesökare, må de onda hålla sig borta...

Librarybeth sa...

Anna panna: eller så här; efter jobb kommer lopp! :D

Fliselin: exakt, det var öppet mål för det liksom! Det var lite av en välbehövlig repetition för undertecknad! Visst är det gott när man får sitta och prata med halv- och helstora ungar!!
Kram!

Camillas dagar sa...

Och wow, jag har hamnat i en riktig läsperiod nu. Så härligt! Jag plöjer böcker. Sedan blir jag mättad ett tag och läser inget på månader.

Librarybeth sa...

Camilla: letar ef mitt läsflow - jag har förlagt det! Ibland blir jag så trött på alla bokstäver att jag bara inte orkar... VILL verkligen läsa nu men har nog varit orken som fattats mig också!! Trist när det blir så!