torsdag 2 februari 2012

Status - lista

  • är redan kraftigt kaffesugen
  • har en sån där superduperbra tunn undertröja i silke som värmer. Mohaha, idag ska jag fanken inte frysa!
  • ser löpbandet framför mig - imorgon är det jag som springer en sväng, typ kort
  • kommer sticka tidigt från jobbet idag, måste hem tidigt eftersom minsting ska till tandis

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Låter bra med kortare dag. Löpning inte heller fel, men det blir inomhus, eller hur? Jag har själv ingen lust med utomhuslöpning i denna temperatur. hoppas knät håller sig i skinnet!
Ska själv nu hämta kaffe, skapligt sugen!
Brukar använda silkesundertröjor från Twilfit. Även långkallingarna under diverse byxor och strumpor vid behov. Suveräna plagg! Behöver dock ny alångärmade tröjor då mina är mer eller mindre söndertvättade. Tips på inköp av silke från ev annat ställe mottages tacksamt. De är ju skapligt dyra på Twilfit.
Ha en bra dag!

Librarybeth sa...

Fliselin: löpning inomhus, absolut. Gillar inte kylan, måste pga lunginfl. samt att sjukgymn. rekommenderar det underlaget nu. Så det får bli löpband! (hurra!) Jag köper tunna toppar fr Calida. Brukar finnas i "tjusiga" underklädesaffärer (Twilfit också?!) och på nätet. Jädrar de kan vara dyrbara, men har inte hittat något bättre el. billigare alt. tyvärr. Men man behöver å andra sidan inte många, svinbra är Calida måste jag säga. Ha fortsatt bra dag!!

Fliselin sa...

Ska kolla in Calida! Tack för tipset. Jag ska inte sticka tidigare från jobbet. Däremot är jag sugen på att sticka! Får jag lov att fråga om din leverantör av pulsvärmare har något mönster att tipsa om?! Lagom stort projekt för mig!

Librarybeth sa...

Fliselin: ska kolla med Nickan!! Tröttnar du på att sticka, kan jag berätta att hon säljer fina hemstickade pulsvärmare!

Mrs J sa...

Silkesunderställ är lovley! Cashmeretröja uppepå! Har också Twilfits silkesundertröjor. Lundhags merinounderställ är också helt fantastiska.