torsdag 20 juni 2013

Torsdagens

Japp, jag behöver absolut fler cykelvänliga kjolar. Därför får det bli HM-kjolen med drapering idag igen.
Kanske skulle jag göra ett cyklamedkjol-test någon dag och gå igenom vilka av som går igenom testet. Prova kjolar ur garderobsgömman och trampa runt kvarteret? Det var liksom inte läge att göra det denna morgon. Jag var väldigt sen innan jag ens började vakna till så nu är jag om möjligt ännu mer sen.
Ja, det blir ju lätt så om man sitter uppe med Mannen och tittar på tyska bra serier (Krigets unga hjärtan - se svt.play!) och sedan bara måste sitta en lång stund och återhämta sig och prata av sig.

dagens; kjol HM, blus Marni for HM och så clogs igen. Bästa för tårna varma dagar. Ja förutom Keen-sandalerna då.

5 kommentarer:

Husfrun sa...

Nu har jag cyklat tre dagar i rad iklädd olika kjolar som alla har fungerat ;)

Anonym sa...

Jag kan verkligen se dig framför mig när du far runt i kvarteret och testar kjolar. Får faktiskt en Hedvig-bild på näthinnan., men utan den långa näsan förstås. För egen del ligger jag hemma och hostar. Lunginflammation och penicillin blir mitt midsommar äventyr. Det är allt lite synd om mig.... Trevlig midsommar ! Anna panna

Librarybeth sa...

Husfrun: good work, jag har inte hunnit checka av alla än ;D

Anna panna: nej men usch vilket elände! Lunginflammation testade jag förra året men då var det januari och jag hade inte precis något uppbokat de datumen. Fy så trist!
:D vissa likheter m Hedvig kan jag också tycka, haha. Ja, fast jag har kortare näsa då! :D
KRAM!

Anna sa...

Vilka snygga skor!

O bra TV smak har du (o din man) också :)

Jag såg den på ZDF då den gick på tysk TV (bor i Österrike) o tyckte den var helt jäkla galet bra! Som "torka aldrig tårar" - fast för tyskspråkiga rummet!

Librarybeth sa...

Anna: tack, jag är väldigt förtjust i träskor :D
Ja, det var en så bra serie, en annan tysk favoritserie är Heimat... oj oj oj. Den gick rakt in i hjärtat på mig. Å Mannen. Den har flera år på nacken (90-talet?!) men vi minns den än....