tisdag 18 december 2012

Taxi

När jag inte jobbar jobbet på bibblan bedriver jag stundom en liten taxirörelse.
Den är baske mig inte lukrativ men väldigt serviceminded som det så fint heter.
Ikväll hade jag många körningar.
Routen blev konserthus, danslokal, hemmet, stall, hemmet, konserthus, hemmet. Och eftersom det blir lite sträckor hit och dit tog det hela ca 3 tim men jag klagar inte, jag hann handla mjölk när det gavs 11 minuter till godo.
Förresten - jag bedriver gärna taxirörelse för kidsens skull men nu ska det bli förbaskat skönt att sjunka ner i soffan med vänner på Downton Abbey som sällskap.
No more taxi idag.

uppdatering: Halleluja - vilket avsnitt!!! Jag säger som riktiga bloggare; Äääälsk på det avsnittet!

5 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag minns hur det var när barnen var yngre, ett evinnerligt skjutsande till deras aktiviteter. Det är klart man gör det, för man vill att de ska hålla på med aktiviteterna, men ibland var det lite körigt. Nu tar de sig själva dit de ska. DA var bra, njut!

mis(s)match sa...

Håller med om Downtwon. Jag vill bara se mer! Och vilka härliga repliker. Gillar den intelligenta men lite elaka farmodern, påminner mig lite om min farmor när hon levde...

Librarybeth sa...

I will not: ja, det är ju inte det att man inte vill hjälpa till... det bara det att det kan bli lite mkt av det goda.. jag är ju inte stormförtjust att tillbringa kvällarna skjutsandes! Men men.... det får gå ;D
JA, vilket urbra avsnitt!!

Mis(s)match: farmodern är favoriten!!!

hallinbloggar sa...

Ha ha, känner igen det där. Sen får barnen körkort och ger igen. Inte dumt! Uh, ja, älska Downton!

Anonym sa...

Åh, vad du är rolig, Libby! Jag har inte längre bil, men känner igen mig från förut. Numera följer jag stundom yngste sonen till bussen och i morse fick vi EN HEL KVART över på Resecentrum!
Annika