tisdag 4 december 2012

Adventstävlingen goes on; tävla om choklad

Vårt behov av choklad ökar visst i vintermörkret läste jag någonstans. Stämmer?! Stämmer inte?!
Ta nu chansen att få två riktigt goda chokladkakor från Världsbutiken som säljer denna choklad som heter Divine. En smak med frukt och nötter och så en mörk med hallon. Låter gott? Tävla!
Lämna en kommentar, länka gärna - berätta för mig om din favoritchoklad!

11 kommentarer:

Fliselin sa...

Åh! Choklad! Ljuvligt svårt att motstå. Gillar många sorter, gärna fyllda praliner.

Unknown sa...

All choklad är god choklad är min devis!

Hälsningar
Cecilia

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag gillar mest ljus choklad, men när det stod hallon med så ville jag vara med och tävla! Min favorit är Marabou Sensation med just hallon och även yoghurt. Supergod :)

Anonym sa...

Jag gillar nästan all choklad, men en gammal favorit är Marabous Frukt&Mandel.Choklad och nötter är en god kombo. Sedan har jag på äldre dagar tränat på att äta mörk choklad och där finns också flera favoriter, supergott med svart kaffe till!
Agnes

hallinbloggar sa...

Åh, choklad, det kan man ju inte motstå! Min lyxfavorit är ett belgiskt märke som heter Galler. Annars är Hemköps märke Garants choklad Hallontryffel oväntat god. De här ser väldigt spännande ut med fin förpackning som jag är svag för!

Anonym sa...

Jag gillar Lindts mörka. Med mintsmak. Mint gör livet lite bättre, vill jag tro. (Men hallon, eller frukt och nötter, är inte illa det heller...)
Anna

Anonym sa...

Min absoluta favvis är den ljuvliga Sött&Salt från Ölands Choklad. En mörk pralin beströdd med havssalt som rymmer den allra smaskigaste kolafyllningen man kan tänka sig. Kolla in här (men farligt, farligt ;))
http://www.olandschoklad.se/Var+choklad/Praliner/Sott-amp-Salt/se/6/8/

Elinor

Lotta Hultman sa...

Min absoluta favorit är en pralin från en lokal chokladtillverkare här i Jönköping, chokladverkstaden. Det är en slags snickerspralin med havssalt på. Just kombon choklad och salt är jag svag för.

Anonym sa...

Till kaffet är det gott med en liten bit mörk choklad, gärna med någon smak, som t.ex. hallon. Annars är jag mycket förtjust i ljus choklad och kan gärna tänka mig att moffla i mig en Marabou Helnöt eller Frukt & Mandel. Nu håller jag tummarna för att det ska vara min tur denna gång!
Annika

Akan-Kakan sa...

Oh! Jag vill också tävla! Jag hade ju turen att vinna en apelsinchoklad förra året och drömmer fortfarande om den ibland!
Mina favoriter (förutom Divine) är nog Lindt 70%. Oftast den vanliga. Eller med havssalt. Eller mint. Eller blåbär. Och Valrhona-choklad! Och Lindor-kulor, mmm...

Anonym sa...

Gott! Jag älskar all sorts choklad. Går i perioder vilken smak jag föredrar.
Just nu så köper jag gärna choklad med hela nötter i.
Vore skoj att få smaka choklad från Världsbutiken, det har jag aldrig gjort =)

/Mia