onsdag 27 juni 2012

Och så var det

...det här med skor mer åt sport och vildmarkshållet å sånt. Jag borde skaffa ett par men inte så Libbyish om du frågar mig. Nu har jag i alla fall provat och väljer att sova på saken.

10 kommentarer:

Marie sa...

Älskar mina Merrell-skor och slår ett slag för de. Lite nättare men väldigt sköna. De nedre skorna ser väldigt sköna ut, men tilltalar inte esteten i mig.

Librarybeth sa...

Marie: aha, jag instämmer.. det är det där klumpiga som jag också stör mig på? Men Keen-skorna har fördelen att tåla vatten...Mannen älskar sina och talar sig varm för dem! Vet inte hur jag ska göra!

yllet sa...

jag tycker de orangea var ganska coola!

Librarybeth sa...

Yllet: velar som 17, vill inte att det ska bli för "bekväma-skor-åt-tant" över det hela. De orangea var nättare, Keen var med "tjena sportig"... vi får se....

Vesnas vardag sa...

leo. :)

Librarybeth sa...

Vesna: japp, gillar't!

Fliselin sa...

Vad ska du ha dem till? Jag gillar sportsandaler med kardborreknäppning. Fungerar bra på vandring och en del kan man ha i vatten också. Gillar att det är luftigt och inte så instängt.

Librarybeth sa...

Fliselin: jag känner att jag måste ha något vettigt på fötterna när vi båtluffar, men också när vi emellanåt får för oss att paddla med vår kanot. Något som pallar vatten, sand... vandring. Till slut slog jag till på ett par svarta Keen! FriluftsMannens förslag!

Fliselin sa...

Ah, kanot och båtluff. Det blir ju super med de svarta. Kommer du blogga från Grekland?

Librarybeth sa...

Fliselin: japp, det är ambitionen - kanske inte med så täta inlägg, det beror på möjligheten till uppkoppling. Men japp. Ambitionen är det inget fel på ;D