lördag 30 juni 2012

Lördagens
Som den löprundan i skogen tar all min kraft. 
Lordi, Lordi me! Vill man (Libby) snabbt få riktigt dåligt självförtroende vad gäller löpning är det terrängspåret rätt väg att ta. Shit, det var tufft. Det enda som var bra var väl vädret. Annars var det stenar och j*a rötter och blött precis som alltid. Och som alltid är de 3 första kilometrarna helvetet på jorden. Tung som fru Dunderklumpen kände jag mig och inte ens när favoritdelar av spåret kom orkade jag pressa på. Två varv pressade jag mig runt, det blir två mil och allt jag fick var en fästing. 
Thank you!
Men jag gjorde det! Mannen kände sig också sliten efter löpningen och vi däckade i solstolarna hemmavid när vi väl lyckats få något ätbart i oss. Kidsen är så vana vid sina föräldrar att de tar toklöpning med ro. 
Nu ska vi alla strax gå några hus bort där det är fest på gång.
Kvällens får bli klänning från Odd Molly, diverse armband bla mina Greklandsälsklingar, clogs från Åhléns och om jag fryser en varm sjal från Wera.
Bäst man slänger ned en kofta också.... Ha en trevlig lördagkväll!


8 kommentarer:

bibbaeva sa...

Åh, så fin du är! Ha en jättetrevlig kväll!

hallinbloggar sa...

Så fint! Bra kämpat, jag är fortfarande stum av beundran av din löpning!

Librarybeth sa...

bibbaeva: tack!

Hallin: igår var det duktigt med motstånd - men jag gjorde't! ;D

Fliselin sa...

Bra kämpat! Tack för inspirationen! Blir peppad av ditt slit. Hade själv dissat tärräng efter att ha kommit ut i ett sådant spår men nu övervägs ett nytt försök på tärräng kanske redan imorgon! Blir ju så nyfiken på din bloggdate, vem är det? Får se om vi får nytt tillfälle till date så småningom.

Librarybeth sa...

Fliselin: bra, då kommer det något gott ur det ;D ja, terräng har jag fått kämpa med men det är ju bra att byta underlag. Och, det vore kul att få till ett nytt tillfälle - då tänker jag inte skaffa mig lunginflammation!!! kram!

Fliselin sa...

Nytt tillfälle kommer säkert, sudenten är ju kvar i stan. Det stavas ju terräng, sorry. Ja, det är nog bra att byta underlag, det blir en del asfalt för min del, enklast så. Funderar på en kombo imorgon med asfalt och terräng, dvs att springa fram och tillbaka till terrängspåret och sedan någon sträcka där. Finns lite olika längder.

Librarybeth sa...

Fliselin: låter bra att det kan komma fler chanser! :D
ja, kör en combo! Alltid lätt att ta till asfalt men det är trots allt tuffast fast det går ju onekligen snabbast att springa på. Jag gillar ju det men det är inte bra för mitt knä - allt för ofta.

mis(s)match sa...

Nu känner jag att jag har uppdaterat mig och läst i kapp. 5 dagar med usel internät=ingen täckning alls är gott för själen men man kommer bak!