fredag 25 mars 2011

Vårsolen avslöjar

Medan jag dricker mitt morgonkaffe denna lediga fredag (där kom det igen, det har baske mig blivit ett slags mantra att upprepa) beundrar jag mina skitiga fönster. Suck, ett rent under att vi kan se ut, konstaterar jag trött. MEN det tänker jag inte göra något åt idag - inte någon annan dag heller faktiskt.
För det jobbet lejer jag ovillkorligen bort till proffs, har gjort det sedan vi flyttade till detta hus - det kryllar av fönster. EN gång har jag försökt mig på att putsa dem alla - det var korkat gjort. Tog mig evigheter och inte blev det rent heller.
Hur är det - löper ni några tjänster för hushållet, städning eller något annat? Matkassar och grönsakslådor hemkörda till dörren? Berätta - jag är nyfiken!

8 kommentarer:

Frida sa...

Vi får frukt och grönt hem till dörren. Då och då beställer vi matkassar. Om vi bodde större skulle jag nog överväga fönsterputs.

Unknown sa...

Vi har också fönsterputsare...som kommer idag! Jippie! De skulle ha kommit förra fredagen men då blev ju hela trädgården otillgänglig av 2 dm snö.

Ang vår blogg, så är det mest funderingar kring vart bilderna hamnar, elevers eventuella nätsökande efter lärare. Allmän oro helt enkelt.
Ha en go helg. Själv har jag fullt upp, arrangerar bytardag i Bankeryd. www.bytardag.blogspot.com

Fliselin sa...

Städning varannan vecka. Då vet jag att det är rent, att golven i alla rum är skurade, att dammet är borttorkat etc. Vi fixar inte att hålla en schysst nivå annars. Absolut vitt, inget annat är aktuellt!
Nu blir vi avundsjuka på din lediga dag! Vet dock att du har ett tufft program framför dig...

Unknown sa...

Fönsterputs och matkasse! Värt varenda spänn och en stor besparing på stresskontot.

syster y sa...

Ha ha! Jag var tydligen inloggad som maken! Men han har också fönsterputstjänst och matkasse ju:)

Omentjej sa...

Fönsterputs är något jag lätt skulle leja bort, vi har inte tvättat dem sedan vi flyttade in men det lär ju behövas efter denna vinter. Vi köper inga tjänster i nuläget men jag har funderat på såna däringa grönsaks/matlådor...

Marie sa...

Fönsterputs - absolut. Även vi har mååång fönster och en fönsterputsare som bor i kvarteret dessutom.

Städning varannan vecka också - fast inte just nu, nu är hela köket och vardagsrummet utrivet, så vi sparar pengarna till hantverkarna. Antar att konsekvensen blir en dyrare fönsterputs i år också.

Matkasse - nej. Vi vill ha tillräckligt med mat så det räcker till matlådor dagen därpå.

Librarybeth sa...

Frida: låter himla bra, funderat på det också. Särskilt matkasse - om det finns de som levererar när man är så många som vi... skulle vilja testa.

CeciliaCharlotte: Gött, jag väntar på att de ska sopa gatan utanför, sedan ringer jag fönsterputsaren!

Fliselin: åh, det låter skönt, känns inte underligt att någon kommer hem och lyfter på prylarna alltså... har funderat på att köpa en sådan tjänst också!

Fredrik & Syster Y: haha, där blev jag lite överraskad! Tänkte oj, vad kul att en man svarar på den här frågan!!! haha.

Omentjej: det är jordens skillnad när proffs putsar fönster och när en annan står där och gnor... matkasse låter fint tycker jag!

Marie: så himla skönt när det är klart, det räcker ju gott att fixa allt med gardiner och annat... städ skulle sitta fint! Jag har också det där med matlådor att ta hänsyn till!!! :)