lördag 12 mars 2011

Vacation

Mannen och jag skulle knåpa ihop semesterveckorna.
Så futtigt det såg ut när man räknade och planerade veckorna. Jag vill liksom  k ä n n a   att jag är tokledig. Kommer sommaren gå så där snabbt?
Varför upplever jag redan innan semestern ens har börjat själva ångesten över att den kommer ta slut? Inte riktigt friskt.
Och ja, jag vet att vi är lyckligt lottade (också) när det gäller semesterlag och yada yada. Men jag är så himla bra på att vara ledig och jag tycker verkligen om att vara det. Och då ska man ändå komma ihåg att jag antagligen har ett av världens roligaste jobb.

6 kommentarer:

Cajsas Faster sa...

Gillar också att vara ledig och skulle gärna vara det ofta:)

Trevlig kväll! Marie

IngelaMollly sa...

Det skulle kunna ha varit jag som skrev det där! ;-)

Fliselin sa...

Älskar också att vara ledig men tycker också att det är skönt när jobbet komer igång. Sommaren är mitt element jag vill aldrig att den ska ta slut. Jag kan tänka på sluutet redan innan den börjat. Redan nu känner jag att dagarna går allt snabbare. Det känns som att det var 1:a mars igår så snart har vi augusti här. Jag har ett privilegium som jag knappt vågar skriva, jag är med nuvarande tjänst ledig 8 veckor på sommaren... Det största problemet är att sommaren är kort!

Omentjej sa...

I know the feeling och jag är så lycklig att jag inte ska jobba på hela sommaren och inte nästa heller... :)

Camillas dagar sa...

Jag vet inte ens när jag ska vara ledig i sommar... inte vart vi ska åka heller.
Vad har ni för planer?
Kram!

Librarybeth sa...

Cajsas: visst är det så!

Molly: :D

Fliselin: jag VET! så där känner jag också. Njut av långledigt. När jag hade små barn kunde det med f-ledigt bli lååångledigt.

Omentjej! NJUT!

Camilla: vi drar till Gotland!