tisdag 31 mars 2015

Skoliosen skoliosen - jag vabbar med stort barn

Så då har dottern använt Musslan en natt.
Efter en sovavaknasovavaknasovavaknasovavakna-natt på stora sjukhuset var vi rätt trötta imorse men jädrar vad bra jobbat av tösabiten.
Obekvämt som attan men hon har sovit (nåja, det var väl att ta i) hela natten med nattkorsetten.
Inte har hon gnällt vilket jag hade förstått om hon velat göra utan hon har visst pannben hon också, lilla vännen.
Så många timmars sömn blev det som sagt inte, jag har legat i mammasängen bredvid och funnits till hands. Imorse fick dottern rulla iväg till röntgen för en bildtagning och man ser ju utan att vara expert på röntgenbilder att den där korsetten, den gör vad den ska, kkkkklämmer åt där det behövs.
Sedan kunde vi checka ut med Musslan nedstoppad i en tygkasse men först blev det frukost och en så efterlängtad kopp kaffe åt mor.
Så idag har vi vabbat tillsammans dottern och jag. Att vabba med stora barn är på ett annat sätt än små kan man säga.
Innan vi tog tåget hem hann vi t ex med ett pepp- och mamma-vill-skämma-bort-besök på Monki, sånt kan ingå i vab med stora barn som just fått en stenhård polare att hänga med ett par år fram över.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller tummarna för henne och att ni får lite mera sömn i natt (hemma).Absolut värt lite shopping och fina tulpaner:)
Kram!!!
Agnes

Librarybeth sa...

Agnes: tack! Hon har varit en liten kämpe och behöver sova ordentligt inatt. När vi kom hem satte hon sig och freaking pluggade! Jag slockande i soffan.

Camillas dagar sa...

Hoppas att det blir bra med korsetten! Förhoppningsvis går det bättre och bättre att sova med den. Låter jobbigt att behöva en hårt korsett, då man vill krypa ner i en mjuk säng. Pluttan!

Librarybeth sa...

Camilla: ja, tvi - den är stenhård och mkt bestämd på sin sak den där Musslan. Tösabiten som vill kura ihop sig kan INTE göra det med Musslan på. - kram!

Syster y sa...

Fy, fast säkert bra i längden. Så klart att en sådan kämpe ska skämmas bort!

Syster y sa...

Fy, fast säkert bra i längden. Så klart att en sådan kämpe ska skämmas bort!

Librarybeth sa...

Syster Y: gäller bara att kämpa på och som den ömma modern kändes det så bra att få skämma bort ;D

Charlotta sa...

Åh va bra kämpat av henne :) nog blir det lite extra shopping när de kämpar sig igenom dess nätter, tar själv med dotter o korsett till Göteborg till helgen för att hon ska få handla men vad gör man inte för dem man älskar mest <3 hoppas Din dotter får mer sömn kommande nätter, KRAM