lördag 28 mars 2015

Vad händer?

Jobbade så klart.
Glömde Trappan.
Skjutsade barn till konfa-läger, satt hela fredagkvällen i bilen, jag skämtar inte, körde 1,5 timme åt ena hållet och sedan är det förstås 1,5 timme hem också.
Och nu?
Laddar för en 28 kilometersrunda. Tänker ut en runda så att den ska bli så underhållande som möjligt, planen är nu att blanda asfalt med skog, det kan bli bra. Kommer bli trött men det är väl inget att skriva hem om.
Sedan ska jag inte göra något mer än att se till att fixa middag. Det kommer innebära handling i butik då köpa-mat-ansvarig istället är och tältar i fjällen.

7 kommentarer:

Fliselin sa...

Tälta i fjällen?! Galet! Då skulle jag hellre välja ditt upplägg med långrunda och mat... Jag ska springa millopp imorgon och enligt programmet är det vecka utan långpass (den enda). Hur lägger du upp don träning? Följer du något program?

Emelie sa...

Men var i hela världen är de på läger då?! Undrar nyfiken blivande präst som inte får ihop körtiden med kända lägergårdar.

Hoppas du fick lite sol på näsan under löpningen!

Camillas dagar sa...

Tälta över lag tycker jag är lite jobbigt (vet att du håller med...) och tälta vintertid låter ju inte riktigt som min grej. Hoppas att ni haft en mysig tjejhelg hemma.

Librarybeth sa...

Fliselin: japp! jag är glad att han har goda vänner att göra det med. Själv är jag inte särdeles intresserad ;D
Ja, jag följer ett program men jag modifierar hela tiden så det är väl ett slags mellanting av att följa och skapa ett eget. Det ger ju lite fingervisning om upplägg men man måste ju ständigt ändra... jag försöker att inte göra det för mycket men så griper vardagen in och så måste man stuva om och greja.

Emelie: bra bit söder om Tranås, Gransnäs. Låg sagolikt vackert men djii det var en bit att köra!

Camilla: samma här inte min grej riktigt och att göra det i snö skulle inte falla mig in att göra.
Helgen har absolut varit till belåtenhet på alla vis!

Emelie sa...

Ah! Jag trodde det tog längre tid att köra till Gransnäs. Älskar det stället, djupt och innerligt, men har bara tagit mig dit med tåg och buss tidigare (eller så har någon annan kört bilen). Du skulle se det på sommaren, eller mitt i vintern för den delen! Nu blev jag alldeles nostalgisk. Hoppas dottern har haft en bra helg.

Fliselin sa...

Blir nu nyfiken på vilket program du kör. Jag håller ju på med Szalkai men måste ju förstås också modifiera ibland när vardag och förkylningar sätter käppar i hjulen.

Librarybeth sa...

Emelie: fr Nkpg tar det drygt 1,5 tim. Ja, det låg verkligen fint, det första jag noterade trots mörkret när vi kom var att det måste vara underbart att bada där sommartid!! Dottern är mkt nöjd, hon hade ett riktigt roligt läger!

Fliselin: sölkorvsprogrammet :)
jag har köpt av Szalkai också!