onsdag 1 februari 2012

Blueberry onsdag

Och vad ska vi associera till idag när det gäller vitaminer? Varför inte blåbär? Nyttiga som attan är de små blå bären. Det får mig att längta till sommaren... men så länge funkar det utmärkt med frysta bär. Inte utan att jag står här kvart över sex på morgonen och blir sugen på blåbärspaj.
Dagens blir blå top HM, klänning Esprit och så en värmande kofta med lurv från Zara.

6 kommentarer:

Nickan sa...

Tjusigt som vanligt. Det blir blåbär i filen nu.

Fliselin sa...

Blåbär! Gott! Har blåbär till rågflingorna varje morgon. Varför kan och vill man äta samma frukost varje dag men inte de samma föda de andra måltiderna? Märkligt!
Du är blåbärsfin med fina Zara-tröjan! Jag har fått paket med fint innehåll! Mycket nöjd! Skjortan överraskande fin också!Ska snart ut på morgonens friskvårds-promenad i kylan! Puh!

Camillas dagar sa...

Övermogna lingonkramar till piggaste blåbäret! Less på snor nu efter 3 dagar! Förstår hur du kände dig efter 2 veckor...

Librarybeth sa...

Nickan: himmel va gott!

Fliselin: exakt! spagetti o. köttfärssås 2 dgr i rad och jag gnäller men grötgrötgröt på morgonen går finemang! Ah, så bra!! Visst var skjortan läcker! Den överraskade mig också! KUL!

Camilla: :( poor you!

Vesnas vardag sa...

Vilken söt klänning, är den ny?

Librarybeth sa...

Vesna: både ja och nej. Den hängde läääänge (över ett år) i garderoben (inköpt till ett bröllop) och jag blev liksom inte kompis med den. Men så testade jag den igen och nu kommer vi rätt bra överens!