lördag 25 juni 2011

Man har det bra

Killarna vid grillen fixar, bordet är dukat och så sitter man här och väntar på fina maten. Sprungit en mil har man gjort och haft synnerligen omväxlande väder. Så ska en midsommardag tas.
Än så länge långt till semester men det känns ok trots allt.
Just nu i alla fall.

5 kommentarer:

Fliselin sa...

Låter bra! Skönt att slippa fixa mat! Vi har haft kubbturnering både igår och idag, riktigt kul då det var länge sedan vi spelade. Vad är det för snyggt grönt som åkte på till midsommar? Nytt eller gammalt? från? Kollar under kjolens kommentarer om du får napp på butiken. Kan hända att det måste bli tisdagen å jag ska ta bort en skruv från foten på måndag em. Vi får se, det beror på vilken tid vi vet!

Fliselin sa...

Ja men är det inte en grön Odd Molly? Hittade en liknande på nätet när jag kollade virkade klänningar! I så fall, vilken storlek kan passa en 38:a?

IngelaMollly sa...

Lät helt ok =)

Vesnas vardag sa...

Här blir det till att vänta en vecka till. Tyvärr. Men sen så. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: ja, vi har ätit gott hos vänner två dagar i rad...:D japp, en grön Odd Molly, har har en stl 2 den sitter fint, lite långa axelband bara som jag nog försöker sy lite kortare. Jag kämpar med att hitta rätt bh att ha under. Nu är jag inne på att skaffa en färgglad så att det bara ser färglatt ut iställer för "oj, nu syns bh-bandet..."... ack ja i-landsproblem... jag vet!!!

Molly: en klagar inte!

Vesna: aah en vecka kvar, två veckor här....