torsdag 4 februari 2010

På kursen

Jag var på kurs idag, intressant. Gjorde bl a  ett test som ska ge mig en "profil" av min personlighet. Man skulle ta ställning till en massa olika påståenden.
Sådana här test ska man väl ta med en rejäl skopa salt, visst kan man urskilja olika personligheter, självfallet men man är ju inte likadan i alla situationer. Hur som helst är det både intressant och spännande och senare i vår ska man få ta del av testets resultat. Jag kommer säkert tycka att en del av profilen stämmer även om jag inte gillar att man placerar personlighetstyper i fack.
Under teststunden, då alla på kursen tysta satt och funderade över alla påståenden och de ord som man skulle välja vilket man tyckte bäst om (det ingick i en av testdelarna), fick jag en flashback tillbaka till yngre tonåren. Då var jag noga med att göra alla test som fanns i olika tidningar. Ofta kunde man nästan utläsa i förväg hur man skulle svara rätt för att få det mest optimala resultatet för att få svar på frågan "gillar han dig?".
Denna gången var det inte så simpelt men man ska tänka på att det finns inga "rätta" svar och bästa frågan i det här testet var den sista som gick i stil med "skulle du ha velat diskutera ett eller flera påståenden i det här testet?"
Jag tänkte; det kan du hoppa upp och sätta dig på lilla formulär och så kryssade jag i "ja"-rutan.

Inga kommentarer: