måndag 11 januari 2016

Som vanligt

Nu är det som vanligt.
Hela, långa veckor och måååånga dagar kvar i fräsiga januari.
Ja, det är inte utan att man tar några danssteg.
Eller inte.

Jag börjar dock med en sönderhackad arbetsdag med några få timmar i kommunens tjänst innan Yngsta och jag åker till sjukhuset igen (har klippkort där numera och på vårdcentralen).
Dags för koll av foten.

6 kommentarer:

Fliselin sa...

Gillar januaris långsamma tempo, som jag i år dock tycker verkar gå för fort. Hoppas att det går bra med foten och dansen!
Kram

Librarybeth sa...

Fliselin: ja, tempot är ok fast jag tycker att det körde igång rätt rejält på jobbet... men jag har ju lite problem med det här med mörker och kyla, jag vet att det har vänt och ljuset är snart här men dji, jag är så TRÖTT. Jag är fasen tröttare nu än i december liksom. KRAM

Fliselin sa...

D-Vitamin? Jag boostar höst och vinter med det. Tycker att det hjälper. I år, innan min boost kommit igång lämnade jag prover och låg tydligen lågt på D, alltså befogat för mig. Jag var dock aptrött innan jul men piggare nu. Jag kan cykla och köra crosstrainer på gym, aptråkigt men skönt ändå i väntan på löpningen. Hoppas att skidåkning kan funka. jag är dock lagom sugen på att ge mig ut i -15.... Snart ännu ljusare och snart vår....

Librarybeth sa...

Fliselin: stod och höll i d-vitaminer idag, borde jag ha köpt det? Men det stod att det var för immunförsvaret och det tycker jag inte felas mig... (berömda ord, nu får jag väl nåt..) Så jag slog till på Blutsaft... hoppas få tillbaka lite ork.
Låter bra med din träning, förstår att du ändå ser fram emot löpningen! Och vår!! Jag bangade på löpningen idag, tokkallt här så det fick anstå idag.

Fliselin sa...

D-vitamin - du vet brist på sol.... = trött. Googla lite

Librarybeth sa...

Fliselin: just ja! men på burken stod det en massa om immunförsvaret därför blev jag osäker... jag kanske ska satsa på d-vitamin också (förutom Immun och Blutsaft.... ;))