söndag 3 januari 2016

Nyårshelgen definitivt slut

Jag har nu jobbat mig upp till en nivå av total jullovskänsla, jag börjar till och med närma mig svart bälte i att sova länge på morgonen och om jag vaknar tidigt så somnar jag om!
Det är stort!
Så synd att det redan är dags att gå till jobbet i morgon kan man tycka då, nu när en äntligen fått så fin snurr på det här med att slappa.
Men! Det kommer så att säga mera, vi har ju trettondagsafton kvar och då minsann tänker jag ha semester i dagarna två direkt efter - men sen är det väl dags att vardagen rullar igång på riktigt.

Jullovsrutinerna har bestått av grötfrukost, springrunda (på dagens 11 km ingick mamelucker - det var en klar förbättring värmemässigt) sedan uppsökande av närmaste soffhörn alt fåtölj. Det har blivit en del läst men dessvärre blir jag allt som oftast sittande med en film eller tv-serie, solo eller i sällskap med en eller flera familjemedlemmar. Trevligt men också Dumt. Det är ju tydligt att det stjäl tid från läsandet vilket jag egentligen inte vill att det ska göra.... jag har ändå hunnit med några böcker den här jul- och nyårsledigheten.
Precis alldeles nyss sedda film var Limitless - du hittar den på Netflix. Galen historia i kategorin action och småknasig thriller skulle jag säga. Bradley Cooper har lite av en komisk ådra får jag nog tillstå.

Inga kommentarer: