torsdag 14 januari 2016

Är det torsdag? Okej, då kommer torsdagsgnället här

Planen var att jag skulle plocka bort adventsstjärnor ur alla fönster här nu i afton (sist i kvarteret??) och baxa upp dem till deras off season-förvaring på vinden.....men alltså.... det är så sabla kallt på den är vinden i vanliga fall och nu med den här iskylan.... nä, jag fixar inte det.
Stjärnorna får lysa vidare en kväll till...
Förresten så orkar jag inte, jag fattar inte att jag är så trött.
Nu har jag köpt Blutsaft och hoppas på mirakel. Det funkade en gång för länge när jag väntade barn, då blev jag lite piggare av det.
Och dagens motion blev min stapplande gång från Ica (glashalt och svintrött, najs kombo).
När näshåren krullar ihop sig av kylan då vet man att det kommer bli obehagligt att dra in stora mängder kall luft vid löpning så för första gången på  e.v.i.g.h.e.t.e.r.  valde jag bort löpningen när jag egentligen behöver den som mest.
Det får bli filt+soffa+mästerkocken istället.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Förstår att du bangade löpningen, det är tokkallt! Mycket möjligt att dagen ev planerade skidåkning väljs bort till förmån för inomhusträning.

Jag skickar gärna upp andra familjemedlemmar på vinden, avskyr att gå upp där, särskilt när det är kylskåp där uppe.

Kolla lite på D-vitamin, det finns röster både för och emot tillskott. Men brist ger trötthet, nedstämdhet, orkeslöshet mm...
Ha det gott!

hallinbloggar sa...

Usch, inget vidare att vara trött. Om du äter lite eller inget kött så kan det vara värt att kolla upp B12. Jag hade brist utan att veta om det!

Tantaugusta sa...

Jag gick faktiskt för att kolla upp mina värden för jag var så trött. Men inget att anmärka på där tydligen så jag tänkte nog prova att lägga till D-vitamin.
Körde för övrigt både backintervaller och intervaller på plan mark i morse i mörkret. -15 men det funkade :)

Librarybeth sa...

Fliselin: nu är stjärnor parkerade utanför vindstrappan haha, så snart måste jag.... precis de tre sakerna stämmer så väl in på mig just nu så jag måste nog ta tag i detta. Ska se om jag märker någon effekt vad gäller Blutsaften som då ska innehålla järn. Kram!!

Hallin: hm, du har rätt, jag äter ju inget kött alls sedan flera år.... ngt är knas här för jag sover ju som en liten gris....!

Tant Augusta: Jag kollade av förra året... tror jag.. så här års och det var ok då men nu är jag som en trasa ef jobbet...
RESPEKT! (tänker på intervaller i den här kylan). Det var strongt gjort, jag har hukat inne i stugan, det har varit bortåt 20 minus och då blev det för motigt igår....