onsdag 4 september 2013

Denna onsdag

Vad mycket vardag det har blivit, så snabbt man lägger sig i tänka-ut-kvällsmats & läsa-läxor-filen... sedan bara rullar dagarna iväg.
Känns helt ok, det är bara den där känslan av att det tickar iväg så fort. Å andra sidan så kommer det trevliga brejk i form av helger också.
Se där, djupare än så blir jag inte så här minuterna före mitt kaffe.

Denna onsdag blus från Monki, linne TopShop, kjol från In Wear och leoskor från Din Sko.

4 kommentarer:

Spader Madame sa...

Känner litet samma lika. Jobb och föräldramöte ger väl den känslan antar jag.

Camillas dagar sa...

Ja, oj oj oj... ekorrhjulet är här!
Och ja - tanken är Tjejmilen på lördag, även om jag kommer att få gå rätt rejält. Hoppas verkligen att vi kan säga hej där, det vore verkligen kul efter alla år via bloggen. :D
Ska ni åka bil? Jag är lite orolig över vart man kan parkera. Vi satsar på att åka tidigt och kanske få en plats längs Valhallavägen. Alternativet är att stanna vid Täby C och ta tåget in. Tacksam för tips annars, om du vet något bra ställe. Det verkar ju vara massor, massor av folk!
Kram!

Librarybeth sa...

Spader Madame: så är det!!

Camilla: ja, attan vad det snurrar redan...
Ja! Det vore kul att få chans att heja på dig!! :D Vi åker bil men vi stannar över på hotell så vi parkar på hotellet och sedan blir det nog t-bana till Östermalms IP där man hämtar nr-lappen.. Det brukar vara en duktigt lång kö, förra året trodde jag nästan att jag skulle missa min start!! Tror att det kan vara kämpasvårt att hitta p-plats i närheten!!!

Vesnas vardag sa...

Vilken fin kombo, snyggt