tisdag 7 juli 2009

Sent i julinatten

Redan juli och jag har inte skrivit på flera dagar! Solsken har ersatts med regnskurar och jag har fortfarande inte fixat stolar till Lilla Provence. Istället har jag syndat och shoppat lite (en vit handväska som stod på min inköpslista och så ett par röda skor).

En film har jag sett - fattar inte att abstinensen har varit värre, det måste bero på all sol. Såg Revolutionary road härom natten. Iiiih, den var bra - liksom boken som var något av det bättre jag läst på länge.
Förresten har jag tagit en paus från Igelkottens elegans - jag vet inte varför, ska snart fortsätta. Läste istället Girlfriend in a coma av Douglas Coupland. Betyg: tröttsam, skulle inte ha framhärdat men jag var envis som en gnu.

Nu läser jag istället - som pauslitteratur från igelkotten, Norwegian wood av Haruki Murakami (fantastiskt namn på en författare). Betyg än så länge: hmm, inte tokigt alls. Me like.
Och så kan man ju alltid läsa artiklar om Joyce Carol Oates som besökte Stockholm häromdagen. Ska förresten dit, Stockholm alltså. Det blir museer och kulturella intryck så tveksamt om jag hinner läsa. Jo, förresten. Jag ska avsätta tid för det är lyxkänsla på att läsa sin medhavda bok på hotellrum.

Inga kommentarer: