lördag 12 juli 2014

Kolla så jag stökar till det


Vad jag gör?
Sprider ut kläder på sängen.
Det tycker jag är en lämplig syssla idag. Med andra ord försöker jag packa lite. Jag brukar, eller jag har bilden av mig själv som att jag är en som brukar försöka få till något där flera plagg ska funka i många kombos. Osäkert om den bilden egentligen överensstämmer med verkligheten.
Nåja. Denna gång tror jag mer att temat är många plagg, få kombos. Eller förresten något ska det väl gå att få till...
Nu när jag vant mig vid att gå i shorts, vill jag ha med mig alla. Det går inte. Nyast i shortsfamiljen är de där blanka svarta bredvid de prickiga. Eftersom utrymmet är begränsat (många små resväskor ska få plats i bilen) och löparkläderna också ska med kanske något får ryka men annars tror jag att jag har en slags lös plan.
Den gula klänningen kan vara ett felval men jag har någon slags bild av mig själv promenerandes i den klänningen som turist i Wien, så först måste jag jobba bort den bilden innan klänningen tas ur samlingen.
Det är ofta jag får den där sortens bilder av mig själv någonstans. Fånigt men jag kan inte hjälpa det. Oftast är det förknippat med resor, ibland har det haft förödande konsekvenser som när jag valt fel och för tunn jacka bara för att jag har någon slags idé om hur jag ska se ut. Störtlöjligt men jag tänker att det finns värre saker och alltså inget att lägga terapipengar på.

Annars har jag sprungit min långrunda. Det blev en vända på 20 k i värmen och jag var heeeelt förbi när jag kom hem. Kanske därför som min packning blir så spretig. Vätskeförlust och lite salter som saknas.
Men...
Det är roligt när det är lite jobbigt.

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Packning är svårt och du som har så mycket fint, då blir det svårt att välja. Det är ju ändå lite enklare när man ungefär vet hur vädret kan tänkas bli dit man reser. Är det de fina svarta shortsen från Lindex som är nya i shortsfamiljen?

Skönt att höra att det inte bara var jag som var helt förbi efter löpningen. Jag sprang inte lika långt men det räckte ändå! Det ska bli kul att läsa om er resa! Vi åker till Umeå (eller en bit därifrån ) så snart vi firat födelsedag!

Erika sa...

Här ska snart också börjas med packning. Har en lista för egen del, sen får vi se vad som ryms i min halva av väskan. Nästan fem veckor på svensk mark, med tvättmöjligheter som tur är. Vädret verkar ju ha ordnat till sig iallafall så man slipper packa dunjackor och vinterskor. :)

Anonym sa...

Jag har ägnat veckans kvällar åt att packa upp och tvätta. Inte fullt så spännande. Med en rejäl jetlag, så blev det ju inte precis roligare. Baksidan av medaljen kan man säga. Bon Voyage! Anna panna

Librarybeth sa...

Fliselin: japp, shortens är från Lindex, blanka lite pyjamasstuk över dem! Fina!
Jag sprider ut som vanligt och hoppas hitta något som stämmer. Det är def enklare när man har koll på vädret, absolut.

Erika: :D men man vet ju aldrig riktigt säkert m svenska sommaren. Lite varma kläder brukar det gå åt men dunjacka hoppas jag verkligen att vi slipper!!

Anna panna: nä - det är som sagt baksidan men hör ju ändå till.