onsdag 6 mars 2013

Helgpyssel?

Något att hugga tag i till helgen? Läsa kartan, planera, fundera och drömma dig bort.
Att resa på kartan är kul. Och billigt.

8 kommentarer:

Fliselin sa...

Åh, så roligt! Ska ni bila i England?`Vilka orter? Har alltid velat resa omkring i England så jag ska följa er med stort intresse!

Spader Madame sa...

Roligt! Men ingen bil för mig, håller mig till taxi och tunnelbana. Tack för tipset om Marriott County Hall, men de hade inte öppet i påsk när jag försökte boka på www.afternoontea.co.uk. Fler tips?

hallinbloggar sa...

Åh, så kul. Det är en minst lika store del av resan att planera innan. Idag har jag förberett en shoppingguide i Paris. Jag hoppas att hinna med allt!

Librarybeth sa...

Fliselin: det är en resa vi drömt om, nu ska det bli av! Jag återkommer med planeringen, inget spikat än mer än att vi värmer upp i London!! Jag kommer självfallet att blogga från resan! ;D

Spader Madame: äsch, var det inte öppet då? Vi var där en påskafton vill jag minnas men rätt mkt är stängt på påsken. Tänk på att tuben INTE går som vanligt på påsken! Hmm, får lov att återkomma med tips!

Hallin: javisst, ja. Paris och shopping! Kors vilken trevlig kombo. Det var den resan jag skulle följa med som hovdam och borsta håret på dig och vika dina blusar samt hålla i påsarna, haha!!

Marie sa...

Åh! Jag bilade med mina föräldrar 1990 från Manchester upp till Lake District. Lake District är verkligen fantastiskt. Dramatisk natur, de brantaste vägar jag åkt på (ja, jag har kört bil i Alperna också...), vackra hus, stengärdsgårdar och mycket fina vandringsleder.
Därefter körde vi norrut till Skottland, besökte Edinburgh, körde ner längs ostkusten förbi Lindisfarne och avslutade i York.

Mycket trevligt!

I dagens DN stod det också om resor i England. I höstas stod det om vandring i Wales: http://www.dn.se/resor/storbritannien/vandra-over-wales-storslagna-angar

Camillas dagar sa...

Men jisses vad ni reser. :)
Då får man följa med igen då hoppas jag. :D

Spader Madame sa...

Nu har jag lyckats boka Marriot County Hall, grus i maskineriet bara! TACK!

Librarybeth sa...

Marie: DET låter som en så himla trevlig resa!!!! Vandra där... wow!!! Måste kolla in DN, hihi, fler som tipsade på jobbet! Vi kommer åka mer i "närheten" av London... vi får se....

Camilla: japp, vi gillar't! Självklart får du hänga med!

Spader M: Good!! Det glädjer mig, tyckte det var så konstigt att det inte var öppet!!! Enjoy!!! Kram!