söndag 3 juni 2012

TACK

Och nu måste jag rikta ett stort tack till alla som hejat på mig här via bloggen!!
En tacklista;

  • Jag har läst varenda kommentar flera gånger
  • Det har värmt mig ändå in i hjärteroten
  • Jag är (glatt) överraskad att ni mäktade med mitt långa löpartugg
Och
  • Jag kommer med stor sannolikhet fortsätta att tugga löpning i långa inlägg :D

4 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Du har presterat stort Libby! <3

bibbaeva sa...

Och nu ska vi börja köra med dej på jobbet... på det att du säger att ett marathon var intet mot... vi är snälla så där, vill ju hjälpa till mot nästa marathon, och nästa och nästa och...

KajsaLisa sa...

Det var en jättebra och innehållsrik text Men du kan få lite ideer av mig när man skriver längre saker i bloggformat som jag själv tycker fungerar.
Det är svårt att fånga en läsare som är ute och googlar runt i bloggosfären. Det jag använder mig av är sånt som jag själv känt när jag läst andras alster på nätet.
Jag kan bli rätt långrandig både i bloggen och på pennfajten där jag också ligger.
Jag brukar köra stycken på max fem rader, det blir mer luft i det då.
Sen bilder, brukar köra fler bilder per inlägg om texten fyller hela skärmen. Det verkar bryta upp bra och läsaren tycker det blir lättsammare att läsa mellan bilderna. Man kan även laborera med textstorleken.
Problemet med att skriva långt på nätet, är att det finns så mycket konkurrens bara ett musklick bort. Jämfört med när man sitter i soffan och läser en bok.
Ta inte det här som någon kritik, tycker bara det är synd om folk scrollar förbi din story, för dom missar ju något läsvärt.
Bränn gärna av lite med Iphonen när du sprungit nästa mara.

Librarybeth sa...

Vesna: kram!!!

bibbaeva: :D

KajsaLisa: långrandig var ordet när det gäller löpning, haha. Men kom ihåg att jag "varnade" ;) Den löpintresserade vill nog inte ha för kortfattat, japp, bilder som du säger behövs men det var stört omöjligt att fota den dagen, mina händer var fullkomlig nedkylda... nästa mara kanske ;D kul att du har hittat hit!