lördag 20 juni 2015

Helgen

Från student till midsommar och så bli're konfirmationsfest.
Det sistnämnda blir av imorgon så idag har jag skrapat färskpotatis och bakat. Skrapa färskpotatis är ett riktigt jädra tråkgöra men eftersom barnet som ska firas äääälskar färskpotatissallad så det är bara att köra.

Midsommarafton firades med goda vänner och det tillhörande regnet, vet inte när vi firade utan regn.... det måste ha varit när barnen var små, vill minnas att jag har foton på det.
Numera vill ju inte kidsen hänga med oss, bara våra två yngsta som så att säga än så länge är hänvisade till vårt sällskap.
Ni minns när man var för ung för andra festarrangemang men definitivt på tok för gammal för att hänga med föräldrarna på deras äta-mat och prata-fester?! Hur ökentråkigt man kunde ha.
Hur kul var det liksom på en skala från ett till tio?
Not so much.
Våra skärmberoende barnen hade dock sällskap av sina skärmar, voj voj vilken tur.

Så idag lördag har man röjt undan det sista från studentfirandet och laddat för nytt, denna gång i lite mindre omfattning men jag ser gärna att det inte regnar imorgon men det bestämmer ju inte jag.

3 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Hm, kanske dags för semester snart?

Camillas dagar sa...

Jag vill ha Bråvallarapport. :D
Muse tog mig framåt på mina kilometerintervaller jogg i kväll. I just want you to hoooold meeee in yooour arms och så Victorious. Bra! Har kommit på att jag trivs med att gå 1 km och springa 1 km växlande. Det känns inte lika tråkigt och jobbigt så jag kör vidare på det. :)

Librarybeth sa...

Iwillnot: jag skulle gärna önska det men det dröjer lite till....

Camilla: vassego! Det var uuuuunderbart, de är suveräna som pepp - eller hur??! Heja dig.