onsdag 8 augusti 2012

Dagens - projekt

Det har slarvats med dagens - men här kommer en!
Projektet består i att måla om sovrummet. Det tog en stund innan jag kunde komma till skott för först skulle Mannen och jag simträna, sedan var vi tvungna att dricka kaffe och sedan gjorde jag en äppelpaj.
Men nu så! är rummet så gott som tömt och det är dags för det jag älskar att hata; slipa.
Mannen är lite skeptisk till hela projektet och vägrar därför att hjälpa till. Å andra sidan gör han ett dunderjobb med att måla golvet i källaren så han är förlåten.
Dagens; mina målarjeans  och top från Tjejmilen 2011, diverse accessoarer som slippapper, målarpensel....

7 kommentarer:

Fliselin sa...

Trevligt med målning! Varför är maken skeptisk? Jag har målat alla rum i huset, det blir bra. Gillar målade väggar! Har du valt färg ännu?

Carina sa...

HEJA dig

Camillas dagar sa...

Vi har nästan också bara målade väggar, men nu börjar jag bli sugen på någon färgglad tapet i något rum. Maken målare är "så där" intresserad (inte alls) av att rusta ännu en omgång här i vårt hus. Vi har rustat hela typ 3-4 gånger sedan vi flyttade in för 9 år sedan.
Hoppas att det går bra nu då med målandet. :)

Librarybeth sa...

Fliselin: han tycker att den gröna tapeten duger bra... men han brukar vara en slow adapter och kommer starkt sedan ;D Nu har jag lovat att göra allt själv och jag vill och tycker om att måla (det är slipa som är trist). Jag målade ju stortösens rum och blev nöjd så jag kör samma vinnande koncept här, det får bli äggskalsvitt!

Carina: tack! vi får hoppas att jag ror projektet i land!

Camilla: här är det mest tapet men det blev bra när jag målade över tapeten i stortösens rum så nu kör jag!! :D kan tänka mig att målaren tycker att det räcker!!! ;D

Villa Frejas bokblogg sa...

Lycka till!
Själv känner jag bara... oj vilket projekt ;)

Librarybeth sa...

Husfrun: :D

Mrs J sa...

Blir säkert jättesnyggt sen! Kan du inte muta döttrarna till att slipa lite ;-)