tisdag 22 september 2009

Lurv für alle

Bläddrade häromdagen i några tjusiga magasin och klädkataloger. (Observera att jag inte nämner vilka, ingen gratisreklam här - inte än i alla fall.) Fick lite inspiration till fortsatt konsumtion. Kollade in alla dessa lurviga kläder. Det ska ju liksom vara fuskpäls och lurv nu. Det har jag lite svårt för. Jag jobbar på att tycka om det, kanske min lurvspärr släpper snart.

Jag har en väninna däremot som är tokig i päls. Hon har varit det
l ä n g e, hon var liksom före sin tid långt innan det blev så här vansinnigt modernt (som min farmor skulle ha sagt). Hon har lurv både på golv och möbler. Det är fårskinn och annat gosigt hårigt, det är lurv utanpå stövlarna (vilket jag aldrig fattat vitsen med, ska inte lurvet värma?) och det är lurviga små korta västar. Hon är en riktig trendsetter och hon passar ju så bra i allt lurv också. Tänk; hon har liksom värsta storhetstiden nu.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Har i min ägo en brun kofta av finare märke (inköpt till IFLA-konferensen i Oslo för några år sen)som har en löstagbar pälskrage. Har använt den utan kragen de senaste gångerna men nu påstår du alltså att jag skulle kunna ha kragen på och vara riktigt inne? Återstår bara att leta upp den ...

Librarybeth sa...

Stilgurun rekommenderar: leta upp kragen genast! Inköpt till en IFLA-konferens? Jag känner hur avundsjukan växer... Både IFLA och lurv! Jag bara måste vänja mig vid pälskläder (konstgjorda sådana förstås).