tisdag 9 februari 2016

No semla

Jag har en känsla av att det här med fettisdagen och semlor kommer gå mig helt förbi idag. Det är för jäkligt men jag är kanske lite mer inne på Ibumetin som föda just nu... men ändå, ack, lite gott vore det.


och de här snygga lånade jag av Ica

4 kommentarer:

Fliselin sa...

Hoppas att du snart är bättre!
Kram!

Librarybeth sa...

Fliselin: åh tack, hur har du det med skador och elände?

Fliselin sa...

Faktiskt inget vidare med nerven. Nu undrar jag själv om det kan vara piriformis-syndrom. Har inte sprungit på lääänge... Men kan faktiskt träna på crosstrainer och cykel samt skidor (om det fanns någon snö). jag har börjat med lite övningar för piriformis och ska se vad det kan ge. Jag ska nog också boka en sjukgymnast. har betalat dyra pengar hos naprapat och specialist-sjukgymnast men tycker att det inte har gett så mycket. tränar mycket core, som jag har förstått att jag måste... jag vill ju absolut kunna springa när det snart blir vår... jag kommer inte att klara att vara instängd på ett gym eller träna hemma då. Nu känns ju löpningen och någon som helst prestation väldigt avlägsen.
Hoppas nu att du snart är på benen, jag vet att du kunnat springa på bra nu, fin säsong!
Kram!

Librarybeth sa...

Fliselin: uh, trögt för dig, var tvungen att googla piriformis.... fick jag lite att fundera på eftersom jag sedan jag i tjugoårsåldern haft strul med ngt som liknar detta...
Coreträningen... ack ack. Jag vet att jag borde träna mer men tänker bra att jag gör det jag gör ändå. Håller tummarna för att du ska få ordning på det där inom kort!! Kram.