söndag 21 februari 2016

Helgen rasslade förbi rekordsnabbt eller Är det här sjukbloggen?

Söndagen kom extra fort den här helgen.
Beror alldeles säkert på att jag slog till och blev sjuk (?) igen och mer eller mindre sov bort stora delar av lördagen.
Det började redan i fredags, jag segnade ihop i fåtöljen efter att ha fått ihop lite mat. Halv åtta slocknar jag och vid åtta petar en av döttrarna på mig och tycker att det är lika bra att jag går och lägger mig.
Ett bra råd som jag följer och somnar pronto, heeeelt utmattad. Vid tio ringer Mannen från sitt skidläger i Mora, vi pratar lite (jag är lätt groggy så det blir nog ett förvirrat samtal), jag somnar om omedelbums.
Och vaknar gör jag inte förrän vid 10.30 nästa förmiddag. Fatta, jag sov freaking 14 timmar - det är ju inte ett helt friskt beteende. Jag är ju ingen tonåring direkt.
Jag vaknar med huvudvärken from hell och tror ett tag att jag inte kommer kunna ta mig ur sängen. Jag blir tvungen att vänta tills en tablett tar bort den värsta värken innan jag stapplar upp och äter lite.
Sedan.
Somnar jag igen!
Va fasen är det här?
På eftermiddagen vaknar jag igen och behöver dricka.
Tjena mors - vilken kreativ och festlig lördag. Jag segar mig till tv-soffan och samlar flocken av girls, vi värmer mat och sedan degar jag mig igenom julkalendern som jag envisas med att säga hela kvällen fast jag menar Melodifestivalen.

Sedan sover jag gott hela natten och vips är det söndag och jag känner mig som eeeh... vanligt igen?!
Måste ju ha varit någon slags backlash av den där influensan, eller? Något slags utmattningsjox efter att ha lyckats jobba 5 dagar, jag har inte varit på topp under veckan men jag har tagit mig runt, typ så.

Idag är jag på banan igen, tror jag.
Fick ääääntligen komma ut på en löprunda och nu hoppas jag att det inte ska straffa sig, att jag inte var för ivrig att komma ut, time will tell.... Kroppen var inte riktigt med på ansträngningen men ack, det gjorde gott för själen det kan jag försäkra.
Nu väntar en arbetsvecka igen, som tur är har jag semester på fredag så det blir en fyradagarsvecka.
Kanske kan vara lagom.
Jag är så less på att vara trött att jag vill skrika.

Inga kommentarer: