fredag 4 december 2015

Hemma i mitt bo

Pjuuuh, vad skönt att vara hemma igen.
Jag har varit på kurs i dagarna två och eftersom det hade blåst ned skitstora träd över vägen kom vi först inte hem, alla kursdeltagare fick snällt vänta tills någon vardagshjälte hade sågat upp träden i mindre bitar så vi kunde passera.
Det här hotellet/kursplejset ligger i mörkaste skogen, den ligger väldigt vackert men en bit från civilisationen om man säger så.
Men vi hade ändå tur, det var nog inte så roligt för de som var på väg till hotellet/kursplejset över helgen för de satt i sina bilar och väntade med nedfallna träd både framför och bakom bilarna... och med vajande höga träd omkring sig....
Det gick verkligen ingen nöd på oss i huset, även om vi nog alla längtade hem, vi fick kaffe och smörgås medan vi väntade. Ändå blir alla lite prilliga av ovädret och var tvungna att surfa på nätet för trafikuppdateringar och annat.
Så man kom hem lite senare än planerat och fy vad nedfallna träd det låg utmed vägen hem och blåste som sjutton och då har det ändå lugnat ned sig något, fasiken för blåst.

Det blåser fortfarande där ute i mörkret men nu ska jag ta lite fredagkväll, nu har jag betat av en del denna vecka, imorgon väntar jobbajobbet.

2 kommentarer:

Camillas dagar sa...

Usch vilket oväder! Skönt att du är hemma igen.

Librarybeth sa...

Camilla: ja fy, det blåste väääääldigt mycket.