fredag 11 december 2015

Status

Torsdagkvällen förgylldes av en fin stund med Lucia, tärnor och stjärngossar.
Ack ack, jag får skärpa mig när jag går på konserter numera... jag är så lättrörd och har nära till tårarna när ungdomarna stämmer upp i sång.
Alltså... de är så himla duktiga! Det var nästyngstas klass tillsammans med åttondeklassare som sjöng så där himmelskt fint i kyrkan. Det är ju stämningsfullt som bara den och så berörs jag så av just deras entusiasm och sångglädje.
Dottern tycker det känns lite småsorgligt eftersom hon nu snart bara har en termin kvar i musikklass, det har verkligen passat henne så himla bra.
Jag uppmanar henne att söka sig till en kör eftersom hon inte tänker välja musikgymnasium till nästa höst, hon behöver sången i sitt liv.

Efter lucia när man var så fridfull i sinnet blev det istället akuten för mig och yngsta dottern.
Hon får svårt att delta i luciatåg de närmaste dagarna eftersom hon hade hoppat och fart omkring under dagen och gjort sig illa i foten.
Håhåjaja, inget vidare - det värkte så pass illa att vi valde att åka för att träffa läkarexpertis så det blev en sen kväll på akuten.
Inget brutet tack och lov men en rejäl stukning så nu är det kryckor som gäller ett par dagar.

Så på agendan idag, denna min lediga fredag, sätter jag inte upp någonting, jag hade förvisso tidigare i veckan ambitioner med denna dag men ack, de har fått skrotas tror jag bestämt. Jag sitter stilla i min nyinköpta fåtölj och försöker slappa.
Jag känner mig rejält seg efter senaste tidens arbete som toppades med uppesittarkvällen på akuten igår.
Mamma/mormor kom förbi med en fin dörrkrans och vi hann uppdatera varandra om läget och från fåtöljen ser jag nu att det är en svagt gul sol därute som manar till löpning så det får väl bli det då.

Inga kommentarer: