fredag 9 april 2010

Hello

hallå...?
jorå, jag mår fint, är bara lite förkyld. Hade tänkt dammsuga nu på fredagskvällen men det blev inget av det. Istället satt hela familjen och såg filmen Upp i tv-soffan. Lite smågodis som sällskap också. Perfekt.
London?! Det var FANTASTISKA dagar!
Ska se om jag inte kan slänga in några bilder här senare. Vi hade jätteroligt! Jag kan berätta att det är mer vår där. Gröna gräsmattor och massor av påskliljor har jag njutit av. Lägg till röda dubbeldäckare, finaste afternoon tea man kan finna, höjdnoja i London eye, leksaksavdelningen och matavdelningen på Harrods. Rör runt och strö över lite S:t Pauls cathedral och så blandar vi i Westminister Abbey och ett Winston Churchillmuseum. Och så Towern förstås - historia är alltid kul.Till efterrätt; dagliga promenader i de vackra parkerna Hyde Park och Kensington Gardens. Vad mer kan man begära? Fish and chips på en pub i Notting Hill kanske? Och en kall öl. Trevligt, trevligt.
Känner du reslusten vakna? Vi bodde i en lägenhet i Kensington, sängarna fick barnen sova i, återstod urusla bäddsoffor åt mig och maken men det var rent och snyggt och det är viktigt för mig. Ett barkök med lågt i tak där maken inte kunde stå upp i hela sin lekamen.
Jag tror inte vi försatt en enda chans att få fika. Det har blivit muffins, tårtbitar och glass och...
Afternoon tea-stunden på tjusiga Marriot Hotel County Hall blev en riktig högtidsstund för hela familjen!
Oj, oj. Resan avslutades med att vi fick rusa till gaten, vi var lite för tidsoptimistiska när det gällde incheckningen. Flygplatspersonalen ville superduperkolla min packning. Alla mina små flaskor med livsviktigt innehåll (typ linsvätska, rengöringslotion, ansiktekräm, favoritschampot osv) var tvunget att undersökas och mätas ordentligt. Jag såg väl lite småskum ut kanske, lite drömmande efter alla våra dagar i London.
Bara en hake med att resa; man vill alltid ha mer.
Japp. Det ger sådan otroligt mersmak - även om det var härligt att komma hem också.
Så nu har jag laddat med resehandböcker om de grekiska öarna vi ska besöka i sommar.

4 kommentarer:

Omentjej sa...

Åhåhåhåhå, nu fick jag svår abstinens! Den där lägenheten, hyrde ni den? Var, hur? Ni verkar ha haft det alldeles fantastiskt bra! Trevlig fredag! =)

Camillas dagar sa...

Vilken ljuvlig Londonresa ni verkar ha haft, jag vill gärna se massor av bilder! :)
Vi har tillbringat påsklovet i Gesunda och åkt massor med skidor, bl a slalom för första gången på 25 år. Superskoj!
Ha en fin helg!
Kram!

IngelaMollly sa...

Jag vill också åka till London, lät underbart!

Librarybeth sa...

Omentjej: lägenheter finns att finna på classictravel.se - kolla får du se! Har hyrt av dem i Paris också. Vi bodde helt ok vid Kensington Gardens i London. Härligt att bo så nära parken.

Camilla: Ja, vi har haft det jättekul. Ska absolut försöka lägga in lite bilder här snart. Låter som om du också haft en fin påsk! Hörligt!

Mollys: Ja, det tycker jag att du ska göra! En fin och rolig stad att besöka!