måndag 4 maj 2015

Nu är det vardag igen

Vilken fin långhelg det blev - är den slut nu?
Jahupp.
Med hällande regn och långrunda i fredags (blött men utmanande) och så en kalasfin fest i lördags med småkusiner, god mat och fint häng med familjen hemma hos syrran. Och så igår blev det sol och så bjöds det på en lång cykeltur på 7 mil med räserhojen. Lite isande vindar där på slutet men då trampade Mannen på som en tok (han skulle hem till sin älskade efterrätt; persikohalvor med glass och grädde) så då var det bara att haka på.
Det var sagolikt roligt att få komma ut på hojen igen. Det är något märkligt magiskt med att klicka i fötterna och bli ett med hojen och sedan trampa på genom landskapet. Vi försöker undvika de trafikerade stora vägarna men ibland måste man ut på dem för att nå en annan rutt, igår hade vi för det mesta bra väg att cykla fram på.
Nu blir'e vanlig vardagshojen direkt till jobbet och arbetsveckan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en aktiv helg;)
En liten stilla undran: vardagshojen med långkofta och vida brallor, hur gör du för att inte trassla in dig i cykelhjulen?
Agnes
PS.Snygg outfit

Librarybeth sa...

Agnes: långkoftan knyter jag runt midja och så en kappa ovanpå, brallorna är överraskande lätta att cykla med, vilket förvånade mig också.
Jag kanske har utvecklat en teknik som jag själv inte är medveten om???

Thänx ;D