söndag 16 augusti 2009

En vecka efter Candy shop

Första arbetsveckan avklarad. Gick väl okej antar jag, kände mig duktigt seg ett tag där i början men det tog sig. Lite groggy också eftersom jag bara nynnar på Madonnas låtar hela tiden. Svårt att vara effektiv då men jag skärpte till mig. Anledning? Jag var på Madonnas konsert i förra veckan, söndagen den 9 augusti var hon ju i Göteborg med sin läckra show. (Ja, på lördagen också förresten, men ingen har väl missat det...).
Hur var det då? Wunderbar - har bara två saker att invända 1. jag och mitt sällskap hade läktarplats och det hade varit så otroligt mycket häftigare att få vara på planen... och 2. lite dåligt ljud på några av framförandena. Annars var det läckert, snyggt och coolt - gäller både musiken och uppträdandet. Får rysningar av välbehag när jag tänker på konserten. Vid abstinens kan man ju surfa in på förslagsvis GT:s sida och kolla lite...

söndag 2 augusti 2009

Dags för summering

En vecka kvar på semestern och dags för en liten summering,
på semestern har jag
1. umgåtts med många trevliga människor (härligt!)
2. fått ett nytt jobb (jippie!)
3. läst många och varierande böcker (ska strax bifoga en lista)
4. löptränat (så pass flitigt att jag får ångest av höra talas om snuva för det spolierar ens fina träning...)
5. fått ett Arn-återfall och känt ett tvång att läsa om den tredje boken om Arn (han var förra sommarens loverboy på det litterära planet - ja, jag vet att det är larvigt)
6. jag har dessutom besökt Västergötland och Arnrelaterade platser (fast Rörstrand-outleten i Lidköping kan nog inte betraktas som ett Arnställe...)
7. rest omkring och varit superkulturell (men sol och bad i havet har självfallet varit ett mycket viktigt inslag också)
8. passerat och/eller stannat i 7 (eller var det 8) olika landskap (vi roade oss en dag med att räkna lite)
9. målat fönster (när jag vilat upp mig innan kändes det rätt okej att greppa penseln)

på semestern har jag inte
1. längtat efter att återfå "rutiner" (innan man vet ordet av har man fått semesterrutiner istället, haha)
2. pysslat med uppgifterna på kursen "10plus5 saker" (som jag så ansvarskännande tog med mig hem när jag gick på ledigt)
3. helt kunnat släppa den s.k. väderstressen; kommer det att bli varmt idag? håller solvädret i sig? (nej det gjorde det inte)
4. kunnat avhålla mig från viss ytlig konsumtion (tror inte ens att jag försökte)
5. lyckats läsa igelkottsboken